Vers nieuws

Vers nieuw 2019

25 april races circuitpark Zandvoort 

Na een verblijf in een redelijk oubollig hotel in Zandvoort, de midweekse wedstrijd in de paasvakantie.

De vrije training was een beetje nat, maar het zal verder droog blijven. De snelste tijd 2.13.3.
En..de auto ziet er best gaaf uit met de nieuwe bestikkering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En een beste tijdtraining! Mijn PR met ruim drie seconden verbeterd tot 2.09.019.

Ook de start van race 1 ging prima. Plekje gewonnen door #43 er in de Audi S bocht uit te remmen, maar enkele rondes later ging het daar voor mij mis. Na een remfout ging ik over de kurbs en beschadigde de versnellingsbak, die twee rondes later, direct na de verplichte stop bij het uitrijden van de pits, vast sloeg. Einde wedstrijd(en). Jammer maar helaas.
Maar…mijn snelste ronde 2:08.878

Ongelukkig hebben we de foto’s nog  😀 

 

 

31 maart 1e race van het seizoen, TT-circuit Assen

De vrije-en tijd training ging voor mijn doen prima. In de kwalificatie reed ik op oude banden een tijd van 2.06.74, een nieuw PR. Ik rij nu wel constant in de 2.08 en probeer zoveel  mogelijk alle hints en tips uit de trackdays toe te passen.
Voor de race 4 nieuwe banden. Hopelijk nog iets sneller.👌

Na een prima start een goede 1e wedstrijd gereden met constante rondetijden tussen de 2.06 en 2.08 en… een PR van 2:06.233. Toch mooi 0,5 seconden van de oude tijd af. De auto loopt uitstekend, dus het lag weer aan mij, maar wel met een prima gevoel. Gefinisht als 13e.
In race twee, na ook weer een goede start een prima wedstrijd gereden. Natuurlijk kan ik niet met de top mee, maar ik heb wel heb idee dat ik de middenmoot beter kan bijhouden/er goed zicht op blijf houden.
Ik had best een aantal inhaalacties. Mijn beste tijd was 2:06.325 en als 9e geëindigd. 

In week 12 wordt de auto weer raceklaar gemaakt, zodat er op 23 maart as. gereden kan worden tijden de ADS trackday.
Het was zaterdag 23 maart best een goeie dag voor me. Veel feedback gehad, ook hier en daar gaan kijken hoe bochten werden aangesneden enz. 
Het kwartje begint toch langzaam te vallen (beetje laat??). Ik kan nu wel constante tijden rijden tussen de 2.07.5 en 2.09. Het moet alleen een paar seconden sneller en net zo constant.

Sponsornieuws:

De start van het nieuwe seizoen en daar horen natuurlijk de mensen bij die het racen voor mij mede mogelijk maken: En …..dit jaar gaat de auto geheel in het nieuw vwb de belettering. Dit dankzij oude en nieuwe sponsoren:

 • NAVICOMvan Havelter ondernemer Klaas de Vries blijft met zijn bedrijfsnaam dit seizoen op de auto aanwezig. Het bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen / installeren van diverse soorten camerasystemen.
 • Centrum Startin Havelte is dit seizoen opnieuw sponsor van het team.
  In het Centrum zijn gehuisvest: Oscar Start, Schoenservice & gediplomeerd podoloog en “De Praktijk” voor (Sport)Fysio-en Manuele Therapie Havelte.
 • SeibrandSeinete Zwolle. Voor maatwerkopleidingen, trainingen en open workshops voor iedereen die werkzaam is in de elektrotechniek en mechatronica.
 • TotalMore Partyservice & EventsTotalMore kan voor u het feest of evenement verzorgen van A tot Z, of
  het nu gaat om een tuinfeest, buurtfeest, bedrijfsfeest, bruiloft of meer. Bij TotalMore verhuur vindt u alles voor uw evenement of feest onder één dak.
 • Manitou-CenterWij bieden materials handling oplossingen, die perfect aansluiten op uw behoefte en situatie. Van orderverzamelaars tot stapelaars en van pallettrucks tot elektrische, LPG of diesel vorkheftrucks met capaciteit tot 10.000 kg. Wij brengen vaart in uw magazijn!
 • Jacqeline’s haarmode Darp.
 • Memory Flower Klazienaveen.
 • En ook de Club van 50 is weer present. Fantastisch dat er altijd een vast aantal personen zijn die mij ondersteunen. Ze staan op de homepage!!